Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Αγαπημένα μου βρωμόπουλα, 
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσω επιτέλους στο προσωπικό μου ιστολόγιο. Από το καλοκαίρι το 'χα στο μυαλό μου, ένεκα όμως περιορισμένου χρόνου, εξαιτίας των μπάνιων του λαού και κεντήματος της προίκας μου, ανέβαλα συνεχώς τη διαδικασία. 

Τώρα που ολοκλήρωσα και το τελευταίο σεμεδάκι, απολαμβάνω πιπερμάν συντροφιά με Τόνι Μαρούδα στο γραμμόφωνο και προσπαθώ να ανακαλύψω πως δουλεύει τούτο το περίεργο πράμα, ώστε να μπορώ να κράζω ελεύθερα χωρίς περιορισμούς σε 140 χαρακτήρες. 

Όπως και στο twitter, ο σχολιασμός θα είναι παντός επιστητού, ανάλογα με τα διάθεση, την επικαιρότητα και τα ευτράπελα που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα αλλά και τας Ευρώπας. 

Θαρρώ πως κάποια στιγμή θα καταφέρω να φτιάξω μια στήλη, η οποία θα λέγεται "Θράκα" και από την οποία ευελπιστώ να δημοσιεύω δικά σας "ολοκαυτώματα". 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου με ταχυδρομικά περιστέρια και σήματα καπνού. Τηλεφωνικές κλήσεις δέχομαι μόνο από απόρρητα κόκκινα τηλέφωνα, ενώ για τους κοινούς θνητούς όπως εσείς, έχω δημιουργήσει την ηλεκτρονική φόρμα που βλέπετε κάτω από το προφίλ μου. 

Κι επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας, αποσύρομαι για να φτιάξω ένα αφέψημα και τα ξαναλέμε. 

Α μπιεντο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου